2023-04-02 203 views
兩個人,叫咗一碗紅燒半肉半筋牛肉麵、一客口水雞拌麵、同埋胚芽珍珠奶茶。牛肉麵有好多件牛肉,炆得都幾腍,但係我唔鍾意個湯底,太濃藥材味,而且係好濁嗰隻,我食咗兩啖就塞咗俾我老公食。口水雞佢俾咗隻雞髀我,個樣都幾靚仔,食落都好滑,個拌麵上面放咗啲炸過嘅黃豆,脆卜卜,幾特別。胚芽珍珠奶茶夠濃郁,好飲,不過我揀咗少甜都仲係好甜,如果可以俾客人揀二分糖就好喇。服務都幾好,走嗰陣個個服務員都會同你講多謝,本來由入坐到離開都尚算滿意的,但走咗之後去附近行街,好快就開始覺得好口渴,我平時對味精唔算太敏感,但今次咁快有反應,即係都落得都幾重手下,要即刻去便利店買罐可樂飲,舒緩一下不適。唔會再去了。

2023-04-01
$115 (Lunch)