2003-07-20 53 views
呢間outback我都去過好多次,但經過今次之後我可能唔會再去啦。服務態度明顥比以前差好多,我地坐低成五分鐘個server先出現。我地兩個人叫左一個芝士薯條、queensland pasta、ribs & wings combo。食物水準都ok、只係個combo唔夠熱,雞亦唔夠脆。我地有張$50coupon,因張coupon無寫明要落單前先出示,當我地係埋單時比個server時,發現佢面色一沉,跟進同我地講下先落單前先比佢。呢d都係小事,點知係當晚零晨兩點我開始肚痛,跟住仲肚痾,由零晨兩點到第二朝七點總共痾左六、七次。之後去左睇醫生,醫生話我腸胃炎。我男朋友好我少少,佢只係痾左一次大大鑊,之後有少少肚痛。雖然我之前都去食過好多次都無事,但係一次就足夠啦。