2021-05-07 310 views
平時好鐘意去同一條街隔2個舖位個間食辣野,但係今次因為太多人要等位,而且佢安排我地個位又唔滿意,所以就轉去依間。幾滿意依隻分隔檯位置都幾合理,唔似隔離個間貼得好近,近到聽到隔離個檯講乜。而且就係有埋茶提供但唔駛俾茶錢咁正。花椒桂花魚 ($288)真係太多花椒了,有排揀走D花椒呀,下次都係叫返水煮系列比較好。魚身都滑嘅,桂花有半條左右,里面有薯仔整嘅薯片(好味~),少量薯粉同大量芽菜。辣子田雞 $128依度炸得比較乾身,不過就好重嘅孜然粉,所以好香口,會食唔停口。唔駛加一同茶錢,比隔離個間坐得舒服d,價錢都差不多,下次都會揀返依間。

花椒桂花魚 ($288)
辣子田雞 $128

2021-05-02
$200 (Dinner)