2024-03-17 1503 views
長沙灣廣場多左好多餐廳,記得呢間餐廳主打健康餐,之前都有幾多好評,所以就試試呢間小店本身有少少想試喇沙,但係午餐已經食左蒟蒻麵,呢個都係留返下次試🤣牛頸脊都幾吸引,可惜賣晒,今次唯有試牛面頰配十六穀飯,另一款就試秘制燒春雞配黃薑椰菜花飯晚餐包餐湯,沙律和飲品,份量都唔少,原本想試下蛋糕,都要留返下一次🤣牛面頰配十六穀飯,都幾香,牛面頰係幾好食,不過唔係好似平時食既牛面頰,似牛𦟌,我對牛唔太深入了解,所以無問店員確認,而飯就硬左少少🤣秘制燒春雞配黃薑椰菜花飯,幾有驚喜,幾Juicy,略嫌雞肉份量比較少整體來說,都係不錯的小店,服務不錯,不過可能因為店舖位置比較偏僻,所以星期五的顧客也不太多,希望有機會再試到其他菜式

2024-03-15
Type of Meal