2017-02-23 2498 views
又嚟食outback 時間,去完日本返嚟香港之後發現好想食重卡路里食物🙈今次同男朋友嚟, 其實我事先已經打去問閂門未,我打去尖東嗰間佢哋就話閂啦,但係另外一間就話仲可以上去所以就即刻去。呢間分店佢搬咗位,大約10點45分上到去,佢哋11點就last order,我就那那林叫嘢食。今次叫咗個芝士薯條,如果食開嘅人都知佢份量少左價錢都平左,我覺得呢個份量係啱啱好嘅如果for兩個人,但係如果一大班人嘅時候就可能未必夠食啦,不過都好嘅,因為分量細返少少可以叫多d其他嘢食!🤤🤤薯條好食!配上Monterey Jack cheese , 仲有個農村沙律點醬係最愛嘅!之後叫左個水牛城雞鎚伴藍芝士點醬,2個字!好食!再叫咗個扒,本身要angus但係賣晒, 個侍應推薦另一款,但係我以唔記得咗係邊隻😅記得有牛味,未至於鞋身的!還有肉汁的!至於side dish 都不能睇小! 再叫左個極度邪惡嘅甜品🙈🙈雪糕Brownie❤️❤️每一啖都係卡路里😭但真係好好好好好好食😍😍價錢亦相當化算!諗諗吓其實好食過蜜糖吐司😛今餐為咗減低卡路里吸收,飲品方面我淨係要杯水!而男友就要左杯Stella!好啦!今餐冇令我失望!捧腹

之後叫左個水牛城雞鎚伴藍芝士點醬,2個字!好食!
至於side dish 都不能睇小!

今餐為咗減低卡路里吸收,飲品方面我淨係要杯水!而男友就要左杯Stella!好啦!今餐冇令我失望!捧腹走!

最後想同大家講,因為呢餐食得太勁啦,搞到我第二日夜晚冇食晚飯, 來彌補返我前晚嘅罪惡咁😖😖😅

2017-02-20
$255 (Dinner)