2023-09-13
生日飯係元朗好順利大廈附近K&L Dream Cafe一入黎環境唔錯仲有個月球咁嘅嘢😂幾浪漫兩個人叫左好多野食 價錢都合理想講個生蠔$180 4隻好正🤤我只係諗住試吓味點知一食🫢質感好綿一啲腥味都冇!想叫多少少但冇晒ಥ_ಥ仲有🤤$88蒜香牛脷同埋$178法式鵝肝多士,超級好食!!鵝肝多士係一入口即溶🤤入面有蘋果蓉加埋一齊食完全唔會覺得好滯!呢個真係超級驚喜!蒜香牛脷食落好香仲好軟綿綿🤤所有真心超級推介!!!!因為真係好有驚喜跟住叫咗個$138青口配法包 法包加埋個青口汁又幾好食都幾特別叫左一個主菜 $258隻雞啲皮食落口脆香啲肉幾滑🤤係一份俾咗心機煮嘅菜 好難得外脆內嫩 再加埋啲汁 一個字正!本身想叫豬手但怕食唔晒 所以就冇叫🥲老闆娘話個豬手好正,下次一定要試吓(⊙v⊙)最後叫左個甜品 我個人本身鍾意食重奶味嘅嘢依個奶凍好重奶香味 所以我個人好鍾意 下次再試下其他先!🤤真心推介 真係試過先知咁好食兩個人食加埋每人平均400幾500左右
係元朗好順利大廈附近
K&L Dream Cafe