2022-08-09 17 views
從公司出嚟,踏入餐廳就聽到Ian嘅《留一天與你喘息》,更加有種忙裡偷閒的感覺😌感覺幾cozy。青檸芫茜梳打令我打開眼界!除咗可以係火鍋湯底、米線配菜,做特式飲品都可以好夾,自問對芫茜沒有太大感覺,由於有青檸同冰粒加持,芫茜氣味幽幽散發,絕不會濃烈,值得向朋友大力推介👍🏻呢度所有食物都係即叫即製,烤雞件grill得好香,好似啱啱BBQ完就食咁,肉質較軟腍,唔乾唔鞋,亦冇油淋淋。至於沙律,菜keep住新鮮爽脆,配柚子醋幾開胃。一個餐(雞+沙津+特飲)飽飽哋,對男士可以係減肥餐。至於蕃薯條,店家沒有介紹錯,脆而不膩,沾或不沾蕃茄醬一樣咁滋味,最後自己清晒🤭地方相對闊落,樓底高,明亮的燈光設計。氣氛更令人精神煥發。而且侍應友善,走嗰陣係員工食飯時間,say 咗個Goodbye~🫰🏻

2022-08-08
Type of Meal