2016-10-18
作為一個正宗MK"港童" 每月出幾次旺角係唔少得既動作 但幾個朋友係旺角行到累累地又未食野可以去邊hea好? 有人就選擇去網吧,去酒吧,去STARBUCK,而家其實都係好多選擇,就係成班fd去樓上cafe坐下,傾下計,食下野,玩下card game就至爽啦今次小弟同大家分享一間位於先達廣場隔黎既樓上cafe & party house. 話得係cafe & party house地方當然要有返咁上下大啦 店家位置可能會有D難搵,一入門口就有一隻可愛既兔仔迎接我地 客人可以隨便同佢玩 咁當然要溫柔d啦Cafe內有多張大枱同梳化 好適合一大班朋友黎一齊食飯同玩game食物方面味道都ok 除左薯條果d小食 亦有餐揀 試左焗肉醬意粉同牛肉湯烏冬都幾好食 唔駛怕係cafe得小食會食唔飽 飲品亦都有好多選擇 最重要係呢度每枱都自成一角 唔會話好嘈 無論想靜靜地傾計定玩card game都得