2009-02-23
原本想試下一間酒店食buffet,點知啲刺身出事,足知Cancell咗,去咗呢度食! 尋日同屋企人食夜晚buffet,一坐落去第一件事都係主攻壽司同長腳蟹先,因為啲壽司同長腳蟹係呢度都算唔錯款式多,壽司細細件唔係好多飯,塊肉就大些少.不過對我來講OK,唔好食咁多飯如果唔係就食唔落其他嘢.刺身都算新鮮,不過不失! 至於熟食雖然唔係太多選擇,有即炒意粉,灼菜,魚旦,雲吞麵等等,亦有炸天婦羅,中式類嘅嘢啲嘢都OK 唔算差 ! 今次有一款叫做韓式烤豬仔脾肉都幾好味同埋一款好似叫做炸蝦錦鹵雲吞都好好味喎! 本人去過呢度好幾次,今次見到有一隻叫做瑞士烤芝士,於是走去試下, 個師父係個盒裹面先攞一小塊麵包,又預先將一大件嘅芝士整溶之後就放啲芝士係面,我最鍾意咁食,但如果塊麵包熱啲同埋整成多士嘅話,仲好味! 芝士少少咸哋,好好味呀!! 真係要試吓! 但唔知我係唔係遲攞,想食多件都已經冇得再攞,個師父已經收埋啲嘢! 真係可惜 !講到甜品呢度都算幾多款,細細件.不過會不知不覺食咗好多隻隻都好味! 如果覺得食得好多甜嘢, 可以食呢個叫做紅桑子奶凍,酸酸甜甜幾好味ga! 好想再食甜品但因為已經太飽,食唔落嘢!
好想再食甜品但因為已經太飽,食唔落嘢! 下次再嚟過擦餐飽 !!!