2016-11-29
今日同幾個朋友來到位於旺角嘅金甲韓國料理吃燒肉放題。餐廳環境好寬敞,每張枱都好大,活動空間都非常足夠,一D都唔會覺得迫。一邊燒一邊吃,真係非常寫意。燒肉前先攞幾味前菜同壽司刺身甜點開胃下先,然後正式開始燒肉,燒烤種類款式多,有生蝦,花甲,雞翼,肥牛,魷魚圈,魚肉,海鮮等。當然仲有我摯愛牛仔骨喇,食材新鮮味道醃製得好入味,其他,有紅腸、香腸、雞肉和鱼,都好新鮮,魚肉好滑飲品酒水都係任飲,選擇亦繁多,豆漿、可樂、雪碧、橙汁,仲有有汽蘋果梳打潤喉解喝;食完燒肉食翻D甜品降降火款式有雪糕又有甜點同埋豆腐花;豆腐花好香滑,甜度適中;雪糕味道好鬼正。 餐廳座位舒適, 食物款式多, 味道和質素唔錯, 好食。青口花甲新鮮爽口蝦新鮮大隻必燒牛仔骨金菇牛肉卷牛肉入口即熔,金菇好香糕點,生果,熟食琳瑯滿目
餐廳環境好寬敞,每張枱都好大,活動空間都非常足夠,一D都唔會覺得迫。一邊燒一邊吃,真係非常寫意。 燒肉前先攞幾味前菜同 壽司刺身甜點開胃下先,然後正式開始燒肉,燒烤種類款式多,有生蝦,花甲,雞翼,肥牛,魷魚圈,魚肉,海鮮等。當然仲有我摯愛牛仔骨喇,食材新鮮味道醃製得好入味,其他,有紅腸、香腸、雞肉和鱼,都好新鮮,魚肉好滑
餐廳座位舒適, 食物款式多, 味道和質素唔錯, 好食。 青口花甲新鮮爽口 蝦新鮮大隻 必燒牛仔骨 金菇牛肉卷牛肉入口即熔,金菇好香 糕點,生果,熟食琳瑯滿目