2016-12-08 3384 views
之前有朋友介紹呢間cafe味道唔錯而且又唔限時, 所以就book左黎呢間同一班朋友食飯聚下舊~一出lift,就見到個門口好色彩繽紛同埋棵聖誕樹佈置得好靚一入到去就有好多玩具圍住我未坐底已經忍唔住要拎層層疊返埋位玩玩具櫃上面都有啲聖誕裝飾好有心思我地每人嗌左個set dinner包埋杯野飲~on top 仲加左$40要左幾款小食share呢杯係曲奇朱古力,一擺上枱我地都嘩左聲,因為真係好大杯而且朱古力味好濃,極力推介朋友嗌左呢款蘋果啫哩花茶,店員同我地講個啫哩可以(筆)少少落杯再沖花茶落去 當糖咁用。飲落有陣清甜既蘋果味我就嗌左個黑松露煙三文天使麵,個煙三文魚玫瑰唔單止卷得靚而且好足料~天使麵好掛汁 啖啖都係忌廉同黑松露香另外,呢個煙花女燒鴨胸螺絲粉一上枱個時有陣香味撲鼻而來 搞到我個味蕾蠢蠢欲動而且個螺絲粉軟硬度岩岩好朋友唔洗一陣就清晒😂呢款pizza最岩一班人share食,個pizza 有幾片辣肉腸,少許雜椒碎同磨菇,食落有好香既芝士味~所有食材加埋個味道恰到好處,而且個皮應該係人手整今餐真係食到好飽,原本對cafe既食物質素無太大期望 但呢間cafe俾到驚喜我 食物賣相靚而且仲好好

一出lift,就見到個門口好色彩繽紛
同埋棵聖誕樹佈置得好靚
一入到去就有好多玩具圍住我
未坐底已經忍唔住要拎層層疊返埋位玩
玩具櫃上面都有啲聖誕裝飾
好有心思

呢杯係曲奇朱古力,一擺上枱我地都嘩左聲,因為真係好大杯
而且朱古力味好濃,極力推介
天使麵好掛汁 啖啖都係忌廉同黑松露香
另外,呢個煙花女燒鴨胸螺絲粉一上枱個時有陣香味撲鼻而來
搞到我個味蕾蠢蠢欲動

而且個螺絲粉軟硬度岩岩好
朋友唔洗一陣就清晒😂
食物賣相靚而且仲好好咪 夠晒誠意
價錢合理~最緊要唔限時同朋友過左一個好開心既晚上:
2016-12-05
$110 (Dinner)
  • 煙花女鴨胸螺絲粉
  • 蘋果啫哩花茶