今次去咗間新開嘅餐廳,竟然分身做咖啡店同酒吧,真係厲害到爆!嗰個10oz嘅美國安格斯西冷薄切,啖啖肉,真係食落去咬落有勁,而且牛香撲鼻,加咗鹽味一流。邊款醬汁都好夾,薯條又脆又香,幾得意。😋意粉講真,真係做得好啱我口味,啲蒜味同帶子夾埋,食落滋味十足,啲三文魚籽又係意想不到嘅配合,簡直係口中爆炸嘅感覺!至於啲炸雞翼,跟嗰個鹹蛋黃汁,啊喲,呢個組合真係絕,肉質多汁又鮮美,啱晒鍾意濃郁味道嘅我!蜆仔嗰道菜,味道真係好出,個汁鮮得嚟又唔膩,同啲牛油多士夾埋食,味道層次多到講唔哂。朱古力奶昔就算啦,夠嘢飲,但味道就真係一般,下次可能唔會再點啦。🍫整體嚟講,呢間餐廳嘅食物真係得嘅!邊吃邊感受日同夜轉換嘅氣氛,真是一個好正嘅體驗!🌗🍴