2016-07-06 415 views
最近睇到飲食節目介紹過大角咀, 琴日走去行左圈, 喺大同新邨附近既幾條街真係好多特色食店。琴日試左間西餐廳成間餐廳到好full, 好多人幫襯。我地點左黑松露菌醬意式pizza, 黑松露牛肝菌意大利雲吞同埋蜜糖焗豬手。個pizza有驚喜, pizza面似係加左麵包糠炸過所以好脆, 中間夾左黑松露, 最重係個提子味既醤汁, 堅好味!!三種食法, 就咁咬佢, 點提子汁再咬佢, 點完提子汁再加埋旁邊沙律菜再咬佢, 三種食法都係咬佢架勒, 但三種都咁好味, 提子汁甜甜地而且好香, 所以點汁咬係我favour。另外兩樣都係非常好味, 豬手吾係炸係焗所以吾亁, 好juicy, 最正係超淋好入味。意大利雲吞皮薄內餡靚, 個白汁都算creamy 。非常值得encore, 下次要試其他^~^金船長餐廳, 我會記得這—晚, 非常好味~~
非常值得encore, 下次要試其他^~^
金船長餐廳, 我會記得這—晚, 非常好味~~
黑松露菌醬意式pizza
2016-07-03