2015-06-09 13702 views
為左補食返母親節飯,我家靚太揀左荃灣漢和韓國料理,坐定左就去拎野食啦有好多選擇,肥牛,羊肉,雞肉,八爪魚,茄子,金菇,豬扒,豬頸肉.......不過D肉類D味道都差唔多味,所以我都唔係食好多,反而隔離有泡菜韓國熟食都唔錯,唔太濃味,另外仲有三文魚,不斷新鮮出場,仲有煎堆,細細粒,其實都去過兩次,原來佢有D熱食有時會唔同款,我上一次係薑醋,今次係海鮮辣湯,感覺唔會次次都係差唔多款色,o岩哂我依D鐘意試唔同野既人,人參雞湯就差少少啦,無人參未但都唔算難飲!最後甜品唔少得雪糕同豆腐花啦,雪糕味道得兩種味我覺得太少啦,反而個豆腐花有驚喜,好香,好滑,糖自鐘意落幾多都得,食左兩碗,好滿足,哈哈!但講到服務就一般 般啦,每次要求佢地幫我換下塊鐵板都好似唔多鐘意甘!有時掛住傾計明明見佢望到都扮見唔到
2015-06-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$165 (Dinner)