2019-08-03
之前係 見到某網頁post介紹個間係屯門景峰新開將嘅牛扒店,主打用岩石即煎牛扒,其實依個概念已經 屢見不鮮,但就未真正去試過。見佢近近地就一於去試下先價錢睇落合理範圍內。但我同朋友今日係食午餐,所以都係由淺入深,試左午餐o吾ok先啦餐前有個小沙拉,芝麻醬自己落。蔬菜不是太新鮮,可能客人太少,而佢地處理方法係切定放入雪櫃,有客就夾出尼,所以就令蔬菜水份流失比較快。餐飲點左熱檸茶,你見係分開上的,茶包就即沖,老闆叫我等茶包浸耐少少先倒出尼,幾有心機咁樣茶味果然濃很多A餐:個腸好好食,牛扒應該 雪藏肉,朋友話okG餐:豬扒都係雪藏,腸係同A餐一樣,好好味,係有芝士流心同肉汁的,老闆話特登買依種腸,想自己的食物高級的補影一張相,流心效果整體覺得老闆好有心去經營餐廳,但奈何人流真係少,地段位置問題,希望多啲人幫襯佢地啦,我下次會想去試下佢個石岩煎牛扒
價錢睇落合理範圍內。
咁樣茶味果然濃很多
A餐:個腸好好食,牛扒應該 雪藏肉,朋友話ok
補影一張相,流心效果