2019-05-15
非常美味的串燒店,食材十分新鮮,即叫即燒,送啤酒一流!前菜叫了麻辣豬耳及皮蛋。辣度不高但香口。皮蛋是黄金色的,問老闆說叫金牛鴨皮蛋,第一次食,覺得特別彈牙。好,到叫串燒!老闆推介燒扇貝同露筍秋刀魚卷,唔諗咁多,即叫!另外仲叫左一大堆串燒,雞翼,雞軟骨,茄子,牛舌,羊等等...扇貝同露筍秋刀魚卷先上枱,燒扇貝甜甜地應該加左D醬料,本身食材都好鮮味,配埋蒜頭真係一流。露筍秋刀魚卷我等一次見,一試難忘,估唔到會咁襯,秋刀燒到脆卜卜,加埋露筍,又香又好食,口感一流!必試!雞翼,雞軟骨,茄子,牛舌,羊等等全部都好好食,羊肉好林又有汁,食得出係好既食材。見佢有酸辣粉就叫左碗,不過不失,比較上串燒出色好多。叫酸辣粉時我地叫左多芫茜,老闆好細心咁留意到,轉頭送左碟燒芫茜俾我地食,我地真係覺得好開心呀!燒芫茜真係好好味,仲要有汁。我地一向食呢類串燒都好鍾意食燒蔬菜類,真係好出色。提一提,佢個茄子都好好食。臨尾加多客燒菠蘿,寫上完美的句號。有時間一定會約朋友再幫襯!!
非常美味的串燒店,食材十分新鮮,即叫即燒,送啤酒一流!
前菜叫了麻辣豬耳及皮蛋。
好,到叫串燒!
老闆推介燒扇貝同露筍秋刀魚卷,唔諗咁多,即叫!
扇貝同露筍秋刀魚卷先上枱,
見佢有酸辣粉就叫左碗,不過不失,比較上串燒出色好多。
我地一向食呢類串燒都好鍾意食燒蔬菜類,真係好出色。
提一提,佢個茄子都好好食。
臨尾加多客燒菠蘿,寫上完美的句號。
有時間一定會約朋友再幫襯!!