將軍澳區打邊爐嘅選擇好多, 如果講究食材新鮮同埋質素高, 必選方叔!叔 天氣凍所以打邊爐嘅次數都多咗,環境靚,坐得舒服, 食物種類選擇好多, 肉質非常新鮮, 火鍋肉片冇一塊係有筋, 仲會教埋每款食物煮食嘅時間, 推介一下👍👍小編點咗鴛鴦麻辣鍋, 鍾意食辣嘅就食辣任君選擇☺️, 小編依舊繼續支持鵝腸, 實在太好食了,新鮮爽口。手打肉丸同埋滑牛肉真係好鮮味, 鮮肉味香濃, 喜歡食芫茜嘅朋友不妨撈埋一齊食層次更佳。甜點方面, 一坐低是形會送上和暖的 紅棗雪耳糖水養胃, 意食到尾聲我哋都叫咗個紅糖糍粑, 煙韌軟糯, 甜甜地好正😊~~~~~~~~😋味道: 9/10📸賣相: 8/10🛋️環境:9/10💁‍♂️服務: 9/10💎性價比: 8/10💲人均:$250up⏪回頭率:90%

~~~~~~~~
😋味道: 9/10
📸賣相: 8/10