今次一行5人去食,當中有長者有小朋友。我地被安排門口第二張枱坐。因為加枱關係,枱角特出了,但員工相當細心,用隻手遮住枱角比長者給小朋友坐下後才返回自己崗位。我地坐下後,就立即點菜,因放題關係又加上同一時間有其他枱的order,變左起菜時有點慢,(但絕對可以理解,客人多點餐又多,但值得欣賞,就是無論入幾多單都唔會拖單又唔須要追單)及食得好急(因只得2小時食)。整體所有食物(無論刺身,壽司,炸物,熱盤)超新鮮,好味。我特別鐘意各食物的份量,細細份,唔較再叫。這點好重要,又唔駛做大嘥鬼同時又可以食多d唔同口味的食物, 超like。雖然,各員工都不停忙著送餐,但他們絕對無忘記幫客人收起碗碟,垃圾,倒骨筒的次數都好頻密。呢間餐廳,真的不得了,無論食物質素,食物新鮮程度,款式,服務,都只得一個字,就係正。唯一不足是洗手間我地下好滑,容易滑到。

)及食得好急(因只得2小時食)。整體所有食物(無論刺身壽司,炸物,熱盤)超新鮮,好味