2020-11-17 453 views
今日又口痕想食壽司, 於是諗住去試下位於大窩口O既道日本料理。本身睇咗OPENRICE D 食評, 見好似唔係好可以堂食, 以為好少位啦, 原來係得門口2 個位。所以基本上呢間食店都只係做到外賣, 堂食不能。我就點咗12 件壽司, 老公點咗個晚餐 - 和風牛肉飯, 套餐連小食同飲品。落咗單, 等大約15 分鍾就有啦! 唔算等好耐! 和風牛肉飯 - 老實講, 呢個一般, 因為D 牛肉係有D 乾同硬, 而且個汁較淡, 比較失望。但套餐包O既中華沙律份量頗大, 不錯! 壽司 - 整體嚟講係正O既, 食到材料係好新鮮。特別想講下個蟹膏壽司, 好濃味! 芝士蟹籽壽司味道平均其他壽司都好正! 高質呀! 估唔到O係大窩口呢個地方竟然可以食到高質壽司, 如果個牛肉飯可以整得再好食D 就更好了!

落咗單, 等大約15 分鍾就有啦! 唔算等好耐!

但套餐包O既中華沙律份量頗大, 不錯!
和風牛肉飯

其他壽司都好正! 高質呀!

2020-11-09
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)