2019-01-13
呢間舖頭食左好多年,每次去食都會覺得收銀伯伯(老闆?)好好人,忍唔住要寫一寫。環境:坐落於葵廣既小店,唔可以期望呢度坐得好舒服又好寧靜咁,但裡面係好乾淨架,而且坐位都唔逼^_^所以對於小店黎講已經係非常好。性價比:適中,基本上一碗泡飯或者湯面約50蚊,視乎餸菜既種類,呢度既泡飯湯面分量適中(如果係泡飯類會比較飽)。味道都十分好,種類多,要清有清,要辣有辣。雞翼泡飯既炸雞翼係新鮮炸起架,外脆內嫩,好好食 呢度亦有餃子食,味道亦相當不錯,不過計起上黎係有少少貴._.服務:呢度既姐姐手腳好快A_A所以唔洗等好耐已經有得食,收銀伯伯非常有禮貌同友善,呢個真係吸引我去咁多年既原因呀^_^總括而言:如果去葵廣上層覓食覓到厭,真係可以去試一試一泡而紅啊! 推介