2009-04-19 13 views
中環有好多好啱上班一族食既快餐,但係好多都係多肉少菜,不過食呢間一定唔會喇。由於太多配料俾你揀既關係,都係叫佢既set比較方便。叫左香草烤燒沙律(紅酒醋)同Turkey Club Salad(lemon sauce),一間小小既店,竟然都有成6-7人serve你(切菜都兩個人!),唔怪得要賣咁貴。紅酒醋真係有少少紅酒味,加上大量既蔬菜,真係好醒胃。個人認為香草雞沙律既蔬菜配得比較好,相反tukey club沙律就太多cheese,食完都好滯。唔好以為淨食菜會唔飽,個日我食完夜晚都唔覺餓! 雖然佢個形象好健康咁,但係就用左個好唔環保既膠盒(如果下次幫襯用返呢個盒,可以減$10架)同膠袋!唔好以為食菜好平,成$55一個沙律架!

唔好以為食菜好平,成$55一個沙律架!
沙律送塊麵包
2009-04-11