作為一個泰菜expert,只要有泰菜既地方就會有我🤣even今日既泰菜係位於馬鞍山,都無阻我去一試既決心💪🏽地點係從來都唔會限制食慾嫁!今日食左三樣野,當中有classic既亦有fusion既,當然仲有同friend吹水必備既啤酒啦🔥咁樣先夠feel嫁嘛🥢鮮柚子蝦球沙律 $78沙律方面呢個算係偏清🥗我試過有啲傳統少少既泰菜館既沙律都會落好多唔同香料,而呢到就迎合番香港人嘅口味👅🥢Pad Thai $85🥢碳燒豬頸肉 $75 另外既主菜同小食都無令我後悔遠道而來,因為佢呢到既Pad Thai都同坊間食到既有啲分別,會係有泰西既感覺🔥而個豬頸肉都燒得岩岩好,唔會話係太燶🍹凍檸茶&啤酒🍺
🥢鮮柚子蝦球沙律 $78
🥢Pad Thai $85