2014-07-06 3986 views
平時喜歡試新野既我地,常常遇上食得太雜唔舒服,所以今餐就食清D.首先叫左個紅燒牛肉面, 個面系手打既, 所以闊長不一, 不過面既質地就不太爽口, 而且個牛肉既感覺比較像牛lam, 只能評個OK.之後黎左個小籠包, 肉汁夠入味, 個湯汁都好多, 食上海菜唔食小籠包就浪費啦.之後叫左個女友喜歡既”兩面黃”, 真係炸得好好味, 配上肉絲及個汁, 真係有D驚喜,而且個size真係好大 (差唔多每人分到兩碗).最後就係炒四季豆, 好夠獲氣,配上肉碎真系絕配! 可惜就偏咸, 配飯或面就arm arm 好!

2014-07-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)