2022-06-12
禽晚一家三口去食,8點半入座,待應一路行就一路講9點last call10點收舖,好啦用左10分鐘點菜(個女待應態度係你叫到咩佢就話咩冇,*賣晒咩佢一早知,點解唔一早講D咩冇*,仲要我一路點,佢一路作勢要走,叫飲品都係我嗌`仲有',佢先行返轉頭約8點50分已經埋嚟叫last call,嘩!趕收工都仲有成個鐘喎當時枱面連飲品都未到架!(前菜,行過2人枱都係用大碟,我嗰D就用醬油碟上,跟住同我refill,不過冇生菜,全程上左一個豉油碟嘅菜,其實冇,係咪可以叫廚房洗多小小出嚟比客呢,食韓燒都冇D菜伴下)上菜後完全冇人理過我張枱,D待應淨係我地側邊D枱ˋ乒令嘭冷'咁執枱.係一路食一路谷氣(成舖D待應好似埋怨你9點幾仲係道食緊飯嘅氣氛下)9點40分我地完成依餐價值$1400嘅受氣烤肉離開.垃圾級服務,出品點好都冇用,何況只係切D生肉我自已燒,之前一路都幫襯開幾OK嘅,經過左依次嘅款待,免費都唔會再去.Black List Black List Black List