2010-05-03 22 views
前日同老公去試下呢間熱狗,點知呢間嘢真係一次過滿足哂我地幾個失望! 我哋叫咗兩個餐,前菜要咗一個蘑菇湯同一份炸薯條(炸薯條呢間要加3蚊)。 主菜係一個蘑菇吞拿魚白汁意粉同一個蘑菇熱狗。 飲品要兩杯果汁先生既橙汁。啲炸薯條佢話係即叫即炸,所以好期待。點知,佢炸完出嚟,色就好靚,但一食落口,真係要lur! 全部都又硬又黐牙!似返炸多啲!根本就唔係新鮮咁即叫即炸,而係即叫即返炸!另外,佢杯蘑菇湯係同金寶湯無分別,仲要係用杯上,我知現在好多間舖都會咁,但用杯還用杯,都可以俾隻匙羹嚟呀化!咩都無,得隻叉,點飲呀?!唔通係要叉住嚟飲?!跟住,佢啲意粉好似係一早整定/用微波爐丁返熱咁又唔係咁好味,同宜家傢私既意粉真係冇咩分別。仲有,佢隻蘑菇熱狗入面條香腸係用兩條細香腸。我哋以為會好似宜家咁用一條長既腸,但完來唔係,真係睇到我同老公都O咗嘴。最後佢杯嘢飲,算係成份餐最正常,因為係果汁先生。==”… 我哋本來以為佢會用支裝,但原來佢係倒落隻杯度俾我哋 >< .....呢餐我哋食咗$73蚊,超級唔抵食!諗住佢既quality應該會好好,收人咁既價錢,應該會有返咁上下既質素,但佢 緊本就係監

呢餐我哋食咗$73蚊,超級唔抵食!諗住佢既quality應該會好好,收人咁既價錢,應該會有返咁上下既質素,但佢 緊本就係監獄餐!真係食宜家傢私好過!NO NEXT TIME!

2010-05-01
$35 (Lunch)
  • 果汁先生