2019-02-25 158 views
今個星期放假天氣涼涼地....就同老婆兩個好想打邊爐但我又好鍾意食牛所以就選擇左去(牛陣)因為好多朋友都有介紹話呢度啲牛好好食咁我一定要黎試吓啦!仲一早book咗位添🙊先講嘅環境....其實位置都寬躺仲有落地玻璃望到出面嘅環境食嘢都舒服啲🤗我同老婆點完菜單就有職員過嚟示範啲牛點樣整嚟食非常之細心👍🏻因為原來啲牛有兩個食法,第一個係燒牛加啲醬料(壽喜燒甘露)同洋蔥,京蔥加落煎pan炒牛味道非常之突出👍🏻非常之鍾意呢個食法第二個食法當然係打邊爐啦因為呢度啲牛非常之新鮮好味,所以就算打邊爐啲牛都好出色🤗🤗同埋呢度仲有好多配料可以自己出去自助拎嘢食食到飽🙊🙊真係平,靚,正👏🏻👏🏻