2020-11-25
2086 views
平時食晏間唔會去食呢間野,其實就一般般不過不失,價錢唔算話特別平,晏晝都要加一,70蚊食個晏晝,但係就貪佢啲位都叫舒服,又有啲韓式小菜,不過啲侍應又係澳牛啲侍應mode(宜家澳牛都叫好態度),西口西面,上菜都好似得罪佢咁今次重有趣,我同啲同事食緊嘢,個呀姐走埋嚟話要收啲吉碟,咁好啦,做過侍應都知想快啲執好啲張枱,咁如是者我就同啲同事繼續傾偈食嘢由佢收,點知個呀姐收收下突然同我地講: 你地唔好講嘢啦,你地唔驚架咩?我好驚你地啊!首先,冇人叫你過嚟收嘢,你自己喺人地食嘢嘅時候過嚟收收收已經極度冇禮貌第二,食嘢除底口罩喺法例上都批准,而且亦冇話唔可以一路食嘢一路傾偈第三,真係咁驚你可以帶埋眼罩耳罩,其實最好係等啲客人食完帶翻口罩再過嚟收枱我都費事再加鹽加醋,大家想去感受澳牛版嘅韓國餐廳侍應就去試下,不過利申,啲嘢食係同澳牛冇得比!(味精嘢)P.S. 同完佢個餐廳經理反映完重要俾人催埋單,而且嗰時係冇人等緊位!出色!