2023-07-26
中午同兩個朋友去食lunch打下卡,入到去布既梳化位部分有污漬,望到都唔想坐落去,張枱圓形好細,泡菜意粉同三文魚多士味道正常,最好食係popover pancake,杯lemonade唔係檸檬味係柚子味😵💫杯macha latte勁淡,唔濃唔甜太多奶同泡。因為三人share,佢無俾細碟我地,一望去最顯眼又拎到既位置有堆細碟,諗住自己拎3隻,一拎完,個Tom boy look既waiter即刻喝住我,語氣好惡,我即時有講sorry 但拎錯碟啫唔洗咁惡吧?好聲好氣話唔好意思 啲碟唔可以拎都可以 你擺既地方又易俾人拎 拎錯都唔怪得人囉 其實佢煮緊野食既時候 每次打開雪櫃拎完材料都bang門 勁嘈 超影響客人食野既心情,極差,打卡位靚都已經無mood影相。另外,冷氣似係16度,愈坐愈凍,似雪櫃,想食完快啲走食物一般 服務態度極差 環境太凍 完全唔enjoy 唔會再去
另外,冷氣似係16度,愈坐愈凍,似雪櫃,想食完快啲走