2021-08-16
好評多不代表有好質素!首先環境是不錯的,座位舒適,餐廳裝修&氣氛感覺良好。但最後埋數時發現有老鼠在樓面經過再鑽入bar格下既lon 部分員工態度欠佳,一入去,就算整個過程很有禮貌,有啲員工都會西口西面!等待食物時間參差,Pizza等左半個鐘以上[可能係因為即叫即整所以時間長咗(?)]我哋叫咗三個嘢食,當中只有Pizza係比較好食(1)牛肉他他配脆米餅牛肉他他無味(冇牛肉味/冇咩調味),比脆米餅搶晒啲味。所以都失望的。(2)黑醋豬仔髀上菜擺碟不錯,但味道不太足。豬仔髀夠淋,但只有表面有味,薯條OK的。(3)Parma ham pizza抵讚出色!推薦鍾意食芝士既人~一上台拎上手芝士好拉絲!加埋冬菇做配料,好食的~其他:啱啱落咗單員工就會放一小碗Doritos 加埋(好似)千島醬,買單時發現要收$45(平時超市$2x就一大包),個下真心呆左
我哋叫咗三個嘢食,當中只有Pizza係比較好食
(1)牛肉他他配脆米餅
(2)黑醋豬仔髀