2012-02-26 126 views
之前在尖沙咀798試過覺得不錯, 所以才選Time Square的798晚膳. 結果很失望.一入門口, waiter黑口黑面, 冇笑容咁招呼我哋坐低. sad我和朋友點菜, waiter淨係"唔", "哦", "好呀", 講嘢冇尾音冇禮貎. 落完單唔同我哋重覆一次我哋的order, 都唔知落得啱唔啱. huffy幫我哋上菜同收碟的waiter, 粒聲唔出, 講聲"唔好意思"先收碟都得掛. 萬一我哋講緊嘢手部動作大D, 打親人或者燙到手就唔好啦. huffychopstick 松露寬條麵: 真係好失望. 醬汁的奶味重, 然後食起嚟甜甜哋, 味道好怪. huffychopstick 炒雜菌前菜: 味道OK, 但係真係太細碟.chopstick 蟹肉牛油果菜沙律, 算是正常的沙律chopstick 蝦配腸 (忘記了菜名), 蝦很新鮮, 配腸很香, 不過很多油.埋單時我簽咭, 個waiter多謝都冇句, 就咁俾番張咭我. 真係......食物水準算過得去, 可惜服務唔好, 浪費咗餐廳的環境.我唔會再去呢間餐廳.

chopstick 蟹肉牛油果菜沙律, 算是正常的沙律

食物水準算過得去, 可惜服務唔好, 浪費咗餐廳的環境.
我唔會再去呢間餐廳.
2012-02-25