2021-07-10 716 views
是日同老公早餐,見有d人流就入去試新店,擺盤算精緻,但食物質素一般,叫了兩個餐。沙嗲牛米 + 炒蛋+ 餐肉 + 牛角包第一次食沙嗲牛竟然係7成熟上,牛肉片厚身,但完全冇味,但沙嗲醬ok既餐肉厚切,但配上蘑菇醬過咸炒蛋算滑但完全冇蛋香牛角包就算了吧,一pat野咁,未食過咁難食既牛角包,早知叫多士算,口感似受左潮放左好耐既餐包炸魚柳+ 炒蛋+ 火腿 + 牛角包魚柳當然是十幾蚊兩大塊很削既垃圾魚柳不過都預咗茶記早餐唔會用靚野既,合理兩杯熱茶走,算滑但冇茶味….唔知用咩茶….最後同老公傾計途中未食完,唔知係咪老闆娘(平時企收銀位)問都唔問,成個盤疊上黎,我O左咀,佢見到我個樣頓了一頓…..無奈之下都廢事同佢嘈了,當然也是一句唔好意思都冇。呢間野絕對沒有下次
沙嗲牛米 + 炒蛋+ 餐肉 + 牛角包

餐肉厚切,但配上蘑菇醬過咸
炒蛋算滑但完全冇蛋香

炸魚柳+ 炒蛋+ 火腿 + 牛角包
魚柳當然是十幾蚊兩大塊很削既垃圾魚柳
不過都預咗茶記早餐唔會用靚野既,合理

兩杯熱茶走,算滑但冇茶味….唔知用咩茶….
2021-07-10
$42 (Breakfast)