(Non-member)
2011-05-08 89 views
我地早上打電話BOOK 左7:00PM 四位, 但係去度話無我地既BOOKING, 好采當時無咩客人, 個侍應就帶左我地去窗邊既六人位, 當時我的朋友還未到齊, 我地先叫左二個餸, 諗住朋友來到再落ORDER, 然後我就取出電腦出黎做的野..之後就有個侍應走過來同我地講個的六人位有最低消費每人二百元, 仲有時限一粒鐘, 我朋友都未到, 點可以答應佢一個鐘就還枱, 同埋佢要人地最低消費每人200 大元, 無理由只俾人地食一個鐘咁少..後來佢話我地可以搬回四人枱, 個度無時限同最低消費..由於我攞住部電腦, 朋友又未黎, 又已落左ORDER, 迫住換去一張近門口既四人卡位..今時今日既服務態度好唔得..佢好似睇死我地唔會食得好多咁...我地最後都食左每個人$230..多過佢話個個數囉..至於食物, 佢既前菜非常一般..沒任何驚喜. 海鮮煎餅, 味道有點淡燒牛肋骨, 味道OK燒八爪魚, 味道OK燒雞肉, 味道OK豆腐燙, 味道一般石頭鍋飯, 味道OK一罐喜力佢問我地要唔要的生菜包著牛肋骨來食, 我地叫了一盤, 但只得生菜, 幾條青椒同蒜片, 收我地$68

至於食物, 佢既前菜非常一般..沒任何驚喜.

海鮮煎餅, 味道有點淡

燒牛肋骨, 味道OK

燒八爪魚, 味道OK

燒雞肉, 味道OK

豆腐燙, 味道一般

石頭鍋飯, 味道OK

一罐喜力

2011-05-07
$230 (Dinner)