2009-09-30 5 views
睇左呢度既comment,今日去試左,但發覺下面其中一位人兄所言非實。第一,呢度既放題根本無帶子刺身,唔該果位人兄以後係出post之前強調返呢樣,因為帶子刺身係要另收費的。第二,呢度既甜品只有雪米慈,並無果位人兄所講既雪糕,呢樣亦要另收費的。本人認為這店可讚的就只有三文魚刺身確佳,因為佢舊舊都俾三文魚腩。串燒既水準唔穩定,有時拿來的就好熱,好新鮮,有時就凍的,或只是半暖。還有的是,第一round叫的食物就齊,之後經常發生漏單 / 亂咁俾d無點既食物黎,仲有,d食物初頭就好快黎,之後三催四請先上,都過成半粒鐘了。以呢個價黎講,出面街仲有好多選擇,所以大家以後係睇post既時候真係唔好盡信呀,如果唔係就好似我咁失望而回。總之呢餐俾我既回憶就只有三文魚刺身,其他野就麻麻了。

總之呢餐俾我既回憶就只有三文魚刺身,其他野就麻麻了。

2009-09-26
$206.8 (Dinner)
  • 三文魚