2021-07-02 56 views
呢間餐廳環境幾舒服 以黃色為主 不過我哋張枱咁岩個擺設後面有人哋用過嘅紙巾 應該係服務員睇唔到🥺黑松露海鮮意大利飯($118)呢個係午餐嚟 配埋餐湯 好似菜湯咁樣 🤔黑松露味唔夠 好淡味😟海鮮都算多 值得一讚係粒元貝好滑同幾好咬😋 但其他海鮮都冇咩味 特別係粒青口 又硬又冇味 應該調味都唔記得落😅周打蜆湯配農夫包($78)個湯都係冇咩味 好淡🥲🥲蜆肉都幾多 入面仲有蔔白洋蔥~ 而個包反而整得仲好 個頂脆脆的 點啲湯食都幾正🥰不過份量幾大下 可以做主食多啲😂牛頰肉芝士薯條($88)牛頰肉軟林林 煮得好入味🥰 薯條鋪滿芝士 去到底都仲有啲醬汁 唔會食到下面嗰層已經乾爭爭😋焙茶latte (+$25)成餐飯喺呢杯野最好飲🥰🥰 滿滿嘅焙茶味 香得來又唔會苦😍

黑松露海鮮意大利飯($118)

周打蜆湯配農夫包($78)

牛頰肉芝士薯條($88)

焙茶latte (+$25)
成餐飯喺呢杯野最好飲🥰🥰 滿滿嘅焙茶味 香得來又唔會苦😍
$150 (Lunch)