平時食到唔好食既舖頭,我都當係自己唔好彩,果日師傅心情唔好,但對於態度唔好既舖頭,我就真係要花時間去提醒大家要有心理準備先好去話說打去問有冇位,佢話有咁就一班人直接過去舖頭,20:25到左,佢話執緊位,攪左20mins比左間房我地,嗌左三個鍋,點知啲插蘇負荷過重,啲電磁爐Keep住唔著,咁見肚餓就催佢是但拎住啲熟食黎先,催左真係五六次,期間一次佢地都冇人入過黎服務我地,最後拎左炸魚皮好似要我地頂住先咁,又話幫我地轉Gas爐,又話隔離房啲人埋緊單就走,等呀等,到21:20話可以轉房,過到去,一張大枱我地十六個人根本坐唔哂,然後個冷氣仲要係咁滴水,嗌左佢但當然解決唔到啦!中肯總結係食物質素:正常,冇咩特別,象拔蚌三份都好鬼少,唔知平時係咁定特登比少、啲牛肉味還可以,其他野食炸物認真馬馬,炸粉多過舊肉服務:冇得讚,差劣價錢:唔係平,中等囉激氣到相都係求鬼其影就算,
中肯總結係
服務:冇得讚,差劣
價錢:唔係平,中等囉
激氣到相都係求鬼其影就算,
花雕雞煱
2023-04-30
Waiting Time
75 Minutes (Dine In)