2022-08-31
今日同朋友去食呢間醬油蟹,之前上網見到有YouTuber推介,不過唔知佢哋係咪試食啦。食物質素中等,不過環境麻麻地,服務都麻麻哋今次嚟到覺得呢間餐廳有啲污煙漳氣,比較污糟,冇乜服務,店員比較黑面,中午同朋友食咗$800 ,竟然話唔收信用卡,只係收現金,冇嘢好講,好彩咁岩有現金姐,一般呢個價位都唔會淨係收現金啦⋯⋯醬油蟹質素中上,唔算好肥美,但係味道唔錯的。可惜服務就係畸形,冇俾鉗我哋,隻蟹鉗個殼根本咬唔開,差啲咬崩牙。問佢哋又唔識廣東話,以為佢哋冇香港員工啦,原來香港員工企喺側邊收銀,又唔出嚟講嘢,又黑口黑面,真係好奇怪🤔。其他食物質素中等,價錢唔算好貴,不過唔係平,純粹過嚟想食隻蟹,蟹嘅質素可以的,不過其他嘢唔算好好食,所以都唔會再嚟。本身想香口啲問佢有冇麻油,佢都係冇的,而且我哋四個人嚟,佢都冇問我哋幾多個人食蟹,淨係比一對手套我哋,奇怪,其實我哋有兩個人食,最少都要兩對啦,而且我哋係叫緊兩隻蟹,點會一個人食晒