第一次幫襯因為receptionist個女仔,回覆WhatsApp非常有禮貌,呢個係主要原因,以為餐廳全部人都係咁有禮貌。進入餐廳時問餐廳經理關於停車場點樣上餐廳嘅方法,餐廳經理表現不耐煩,亦隨便安排一個門口位。當晚枱做嘢不多亦不超過一半,原先為咗慶祝阿仔生日,希望開開心心咁渡過,亦沒有想過其他員工服務態度欠佳。我們要求拿四個碗去分食物,但係服務員表現不耐煩,我相信同個店舖經理有關係,物出其類。基本上食物同佢哋母公母差不多,只不過是一個經濟型餐廳。希望佢哋公司重新培訓啲員工嘅服務態度,今時今日唔講話同大陸比,同其他落後國家比更跟唔上。唔係識講少少英文嘅服務員就可以扮高級餐廳。少少分享,希望餐廳可以有所改善。
少少分享,希望餐廳可以有所改善。