2022-05-01 2324 views
如收據圖所示點了這些點心,珍珠雞加一前HK$58實在唔係好抵,d荷葉無包實d食物,得兩件,個面白雪雪,冇用瑤柱水浸糯米。個炸雲吞不得不影既原因係實在太油,又冇放吸油紙,食落係脆既,不過睇顏色d油都知用左好多次無換。座位方面我地被編排坐比三張台夾住同好近既位,4張櫈有2張位置唔太可以坐人,但侍應又唔會擺好d個位,導致只可以用台最外邊1/3既位置,只夠放2個點心,加上長時間無人清下d碟,長期只係我自己張食完既碟放係另下果2/3台既位騰出空間,食得好迫十分不便。同埋不時會有高過張台既執台手推車行過已經好迫既走廊,要小心被撞。咁多樣點心都一般,無咩邊個特別出色,試下無妨但唔駛特別再試。
無咩特別好食