2016-12-28 1683 views
同best friend行開佐敦,唔太熟路亂咁行,佢話想食西餐就入去試吓。裝修無乜特別,正正常常,不過都幾光猛,係個種正常過唔常常嘅港式西餐廳。12點幾到,想叫set lunch, 點知賣晒,改咗做寬麵,都是但啦,想食吓熱嘢,另外幾個選擇係沙律,pizza同三文治,都唔太啱食。個麵都幾好食,D 雞肉唔會好乾好鞋,而且加埋芝士好香,平時好忙好多芝士,話晒女仔都喜歡清d同唔好咁滯,不過今次覺得好咁嘅價錢咁嘅質素,仲有餐湯(加麵包)連餐茶,仲坐得舒服,真係幾抵。至於服務,咁嘢就無十全十美,叫咗好多次都無人理,望到都扮望唔到,不過以咁嘅價錢,仲想點喎,所以我下次都會再去嘅
2016-12-17
$86 (Lunch)