2023-02-08 76 views
。香脆炸大腸 ($55) - 炸大腸炸得外層酥脆,中間仍然係多汁有嚼口,必定點上酸甜汁一齊食更滋味。大腸份量驚人,起碼3至4個人先好叫。 。酥炸魷魚鬚 ($58) - 外層炸粉酥脆美味,魷魚大韌有嚼口,非常香口美味,送酒一流。 。海蜇手撕雞 ($55) - 喱度嘅海蜇較粗身,口感較紮實,加入了類似甜炸菜的醃菜,食落較甜。 。貴妃雞豬潤粥 ($62) - 粥底綿密濃稠,雞肉都幾嫩滑鮮甜,豬潤煮得幾好,不會過老,加上薑絲食落較清爽。 。XO醬叉燒炒蛋 ($68) - 炒蛋炒得嫩,加入叉燒及惹味的XO醬非常滋味,送飯一流,但因為有XO醬油,會食食下覺得有點膩。