一月份同老公一齊去慶祝生日,喺驚喜滿滿嘅一間餐廳,好推介俾大家😎😎原先並未有search太多資料,喺OpenRice上面見到佢哋好評都多,book咗位,睇相見啲環境都唔錯幾安靜舒適嗰晚我哋點咗個二人晚餐set餐,整體嚟講食物質素好好,價錢都算合理。因為我哋之前都食過其他都算出名餐廳,價錢更加高嘅set 餐,但係個實物就真係 好難食😟佢地食物素質唔錯,其中我對佢哋個杯凍檸茶印象好深刻,佢哋個茶底係用伯爵茶,嗰個茶味呢唔係出邊見親嗰隻,一飲落去你就會覺得係高級嘢😂真係好香😌個龍蝦都好新鮮肉質好彈牙🤩🤩因為book位嘅時候要話想要窗邊卡位,佢哋都可以安排到,同埋有提到係生日主題,最後上甜品嘅時候有寫埋happy birthday,上菜嘅時候都有播生日歌👍真心好推介俾大家,希望大家多多幫襯,都希望佢哋可以繼續做落去,繼續搵多啲好嘢食會繼續幫襯
個龍蝦都好新鮮肉質好彈牙🤩🤩

會繼續幫襯