2010-10-31
平時唔多喜歡食泰國餐的我,今次食過後都忍唔住要上來讚一讚今次係興祝我honey媽咪的生日. 環境好舒服同氣氛唔錯. 以下係我們點的食物: 香芒軟殼蟹米紙卷-e個係我的最愛.味道好清甜又有口感!有2個汁:酸甜汁同芒果汁。2個汁都好好食~!香蔥蒜茸包-雖然價錢平易($20),但味道真係唔錯,仲好翠!!!炭燒沙嗲牛串-牛肉ok~沙嗲汁最好食!炭燒豬頸肉-E個我食左好多。一來個份量都多,二來個口感真係好爽~!馬拉盞通菜-好食。咖哩牛筋腩-嘩!E個牛腩真係好林同好juicy! 個咖喱汁都俾我們食唒!正呀~明爐烏頭-可能我唔係好like烏頭個味啦,所以我覺得一般。但條魚真係幾大條!干葱炸釀豆腐-豆腐好滑。入面仲釀左蝦肉~泰式魚餅-賣相都幾特別。但我覺得似魚球多D,同太大粒。但味道都唔錯啦!蟹肉抄粉絲-味道有D淡同有D乾。
炭燒沙嗲牛串-牛肉ok~沙嗲汁最好食!
馬拉盞通菜-好食。
干葱炸釀豆腐-豆腐好滑。入面仲釀左蝦肉~
蟹肉抄粉絲-味道有D淡同有D乾。