已經幫襯咗三次,都食過幾款食物。喇沙係唔錯嘅,個湯底幾濃;海南雞飯ok,雞都好食;魚蛋河非常普通;咖哩都普通,巴東牛肉吾錯。食物份量:一般嚟講唔係多,只係剛剛好,如果男士可能會有d食唔飽。熱飲就幾好,夠熱又吾孤寒,咖啡拉茶都試過,唔錯。佢嘅桂圓蜜,桂圓糖醬都落一大羹,成杯都甜!講講點解千祈唔好外賣,因為佢哋外賣個碗好細,仲要裝唔滿!外賣一碗喇沙返到屋企只得堂食嘅三分之二,食唔飽!外賣渣咋($16)係用平時茶餐廳外賣熱飲嘅杯裝,好少,唔抵食,不過都幾好飲。我試過外賣粉麵/飯,但係份量都係得堂食三分之二,唔抵食之餘,最慘係食吾飽,所以千祈唔好外賣!講講衛生,我今日特登坐喺佢哋廚房外面嘅枱。佢哋係半開放式廚房,都幾清楚睇到佢哋整嘢食嘅過程。其實做得開放式廚房,客人睇得咁清楚,就應該規矩衛生少少!我見到佢哋嘅樓面,見碗麵少咗啲嘢,就隨手放落去。其實我都知廚房做嘢係咁,不過你做開放式廚房,就唔應該比客見到你咁做。(題外話:我今日叫咗巴東牛肉,我見佢哋嘅巴東牛肉唔係一齊煮,係牛肉還牛肉,巴東汁還巴東汁,到我order時,佢先將巴東汁同牛肉夾埋,煮番熱佢! )今日我order咗個豬扒喇沙,食完之後,

今日我order咗個豬扒喇沙,食完之後,枱上面有啲豬扒骨,樓面呀姐黎收碗時,就用佢隻手,徒手將枱面嘅骨掃落個碗執走,掃完我d豬骨,佢隻手轉頭就攞碗飯攞碗麵俾你食嘞!衛生真係唔合格!

總括而言,我係會再幫襯嘅,因為鍾意食佢哋的喇沙。
同埋佢哋午飯時間啲枱都坐唔滿,咁樣食飯會舒服啲,吾使好似對面譚仔咁,又嘈又迫,係幾辛苦!

魚旦河粉 $38
巴東牛肉飯
豬扒喇沙
熱拉茶
熱桂圓蜜
2019-01-03
$60 (Lunch)
巴東牛肉飯
豬扒喇沙