4人飯局 朋友比左幾個options 突然想食中莱 加上 戲曲中心開左成年都冇去過 雖然我唔睇戲曲 不過覺得去走一轉都好就揀左尼間 個中心同個場靜都爆 個到有三間食肆 似乎都冇乜顧客 我地去個間成晚都係1/4 滿個老闆話開左一年 撞正社會運動加covid-19 真係⋯除咗嘆句生意難做 都唔知可以點安慰 難得甘既情況 佢哋都維持甘好水準 真心希望可以有多啲人去支持下佢哋 講返野食 真心好 除咗好就係抵我哋叫十樣野 足料 埋單每人個$270餸菜好齊全 滿足哂我想食既野 最令我驚喜 你估唔到係個菜 ! 爽到 sharp sharp 聲 真係唔知要幾新鮮 同炒個火喉啱啱好先可以甘爽 每一個餸都好 唔係敷衍 只係我覺得最basic 最顯質素 個菜我可以甘讚賞 其他野都唔會差 如果你甘岩睇到尼篇野 真係希望大家去試吓
4人飯局 朋友比左幾個options

餸菜好齊全 滿足哂我想食既野

如果你甘岩睇到尼篇野
真係希望大家去試吓
2020-05-26
$270 (Dinner)