2022-07-13
.每次行過淘大都同老公講下次不如入去呢間居酒屋試下呀,講左幾年依家先去食😆廣島吉列蠔定食 ($78)吉列蠔有五大隻,炸得好脆,食落索索聲,蠔唔鯹都ok,味噌湯到足料幾好飲既,配菜有中華沙律。黑豚肉泡菜鍋 ($108)豚肉份量ok,比較厚切,食落有豚肉味,肉質都嫩,煮耐左都唔會好鞋。成煲都有好多娃娃菜、泡菜、豆腐、冬菇、金菇、蘿蔔,大量蔬菜好健康。湯底都有啲泡菜味,少少辣,最後飲兩啖覺得有啲甜甜地🤣極上火炙鰻魚卷 ($98)有六大舊鰻魚卷,卷入面有青瓜同蛋,鰻魚都幾好食,幾厚切既,味道正常,一定唔係似食膠個款咁😆呢間既裝潢都幾似日本既居酒屋,大部分都係梳化座,幾舒服既。啲阿姐阿叔態度幾好,有禮貌👍🏼食物既味道同質素整體黎講都ok既,唔係好有驚喜但都唔差,呢到飲啤酒有discount 有時有買一送一,幾抵!.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆環境 ★ ★ ★ ★ ☆服務 ★ ★ ★ ★ ☆性價比★ ★ ★ ★ ☆
廣島吉列蠔定食 ($78)
黑豚肉泡菜鍋 ($108)
極上火炙鰻魚卷 ($98)
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆
環境 ★ ★ ★ ★ ☆