蟹肉熟成牛漢堡 (+$16薯條) ($134) 🍔🦀🥩中意食漢堡嘅你呢個推介必食🌟睇相到見到啲蟹肉份量比起其他cafe多好多,完全唔孤寒! 塊熟成牛更加係不得了,咬落有肉汁仲要係微微粉紅色,煎得岩岩好,調味都適中,一啖咬成個包食到蟹肉嘅鹹令到成個包更惹味,仲有塊邪惡芝士融系牛上面,加埋肉汁&包入面啲醬,真係好juicy,完全唔乾!薯條要額外加錢,但食過真係建議大家加錢,因為啲薯條條條都好粗身,炸得好香,咬落feel到好多薯系入面,唔係空殼薯條黎,份量亦都幾多,一半以上嘅薯條都係非常之長,好抵食,呢個價錢食到呢個質素係幾性價比高嘅😍大蝦青口番茄扁意粉 ($138) 🦐🍝想講呢間cafe又真係多料,一隻大蝦伴住5-6隻青口,仲要啲青口係掛哂番茄汁,食落完全冇冰鮮味,大蝦肉身有咬口,亦都食到係真係保留到蝦嘅味道!基本上食每一啖都比啲番茄味包圍住,扁意粉有咬口配埋海鮮同埋菜一齊食,有少許田園風嘅感覺🌿香蕉朱古力可頌窩夫 ($108) 🍌🍫🥐首先打卡真係冇得輸啦,成碟擺盤都好靚,好打卡able🤎最令我意外係兩塊croffle都好大塊!食落feel到牛角包一層層嘅口感,唔會壓到個croffle扁哂
蟹肉熟成牛漢堡 (+$16薯條) ($134) 🍔🦀🥩

大蝦青口番茄扁意粉 ($138) 🦐🍝

香蕉朱古力可頌窩夫 ($108) 🍌🍫🥐
首先打卡真係冇得輸啦,成碟擺盤都好靚,好打卡able🤎最令我意外係兩塊croffle都好大塊!食落feel到牛角包一層層嘅口感,唔會壓到個croffle扁哂實哂,仲有一大舊朱古力雪糕同cream醒埋一齊食甜甜地幸福感滿滿,生果有藍莓同香蕉可以比你fresh一fresh,仲有最邪惡係如果你想再多啲朱古力味的話,旁邊有一小杯朱古力醬比你慢慢落,真係好正,推介呀🌟

純牛奶朱古力 ($45) 🍫☕️
中意飲朱古力嘅你會好岩飲,因為呢杯拉花熱朱古力嘅濃度好高,飲落係好重好濃朱古力味,因為偏濃,所以杯朱古力唔會話好甜好膩,仲有最吸睛係個拉花,真係好勁好靚,今年係龍年,所以職員拉左龍嘅圖案,好神似,最後欣賞左好耐先捨得攪勻佢🤣