前排行開大角咀,見到有間開左無幾耐ge景霖幾年前已經系佐敦食過一次,味道認真麻麻今次再試只系抱住搏下ge心態,想試真個味入到去,環境ok,但因為下午茶時間,所以人唔多見到下午茶同巴蜀一樣,都系一款餸送雞翼同豆漿諗住ok就叫左個豬潤米線,中辣!點知落單個侍應黑口黑面,未落完就想走! 鋪頭人又唔多,你趕咩呢?因為甘,心已不忿! 更想試清楚D野食系咪甘好食,甘巴閉先講豬潤麻辣,湯底少油但過淡,而且辣而不;豬潤份量不多,偏腍,不夠爽口; 至於米線,份量適中,對食量不大的人而言是剛好,而米線略粗,不夠煙韌。食完差唔多三分二,雞翼先送上,麻辣雞翼味道不錯,但烤得不夠香,比巴蜀遜色,但大小差不多;而豆漿味道則較淡食到甘上下,聽到廚房有D聲,一個女人系度鬧緊人,其後先知系老闆娘系度鬧員工...聲音越黎越大,全場即刻靜曬!作為一個客人,見到老闆凶惡,系大眾面前大聲鬧人始終唔好,起碼對間鋪印象已減分但最離譜系,埋單走人個時,個老闆娘找銀仔勁大力甘拍系張枱度! 哇!!咩態度!將情緒發洩系客人身上??? 離唔離譜呀?? 邊個仲敢幫襯? 至少我唔敢!!!比錢食野仲要受氣!! 真系嬲爆!! 所以一定要系open
前排行開大角咀,見到有間開左無幾耐ge景霖
幾年前已經系佐敦食過一次,味道認真麻麻
今次再試只系抱住搏下ge心態,想試真個味
入到去,環境ok,但因為下午茶時間,所以人唔多
見到下午茶同巴蜀一樣,都系一款餸送雞翼同豆漿
諗住ok就叫左個豬潤米線,中辣!
因為甘,心已不忿! 更想試清楚D野食系咪甘好食,甘巴閉

比錢食野仲要受氣!! 真系嬲爆!! 所以一定要系openrice講出離
以後見到呢個招牌,真系避得就避!!

2012-05-18