2019-11-07 492 views
難得生日想食餐好小小的韓國野,點知搵黎搵去都唔啱~然後就見到呢間又有得食海鮮,又可以食下d韓國野。一入到去,我地已經迫不及待要落單。叫咗一個9重海鮮塔(2位用係5重),盛惠308+1(周六)~一上到黎我地已經想食,但原來係要等溫度計去到90度先可以享用。一到90度,我地就馬上叫店員幫我地打開蓋。然後,我地就爭先恐後,即刻食咗第一層的魚糕花膠串~第二層就是海蝦,扇貝同鮑魚,全部都食得出好新鮮~之後,就是龍蝦!! 不過我地食得太心急,好似有小小唔夠熟。食到一半,海鮮餅姍姍來遲。味道好一般,甚至係唔熱T︿T之後好快我地就好快食完d野,其實係唔夠飽。但是佢地仲有出面的自助bar,又有得加錢免費任飲野飲~自助bar都幾多野食,有各式韓國小菜,魚糕,沙律同甜品~值得一提係,佢地會時不時敲響鼓,然後在自助bar推出一些特別小食。例如,當晚有醬油鮑魚和蝦,炸雞,同埋雞蛋卷等等韓國特色食物。Overall, 海鮮的部分好似有D少,而且三百幾黎講,好似不算太抵。但係,自助區的部分比想象中多野食,不過不失~
一入到去,我地已經迫不及待要落單。

一到90度,我地就馬上叫店員幫我地打開蓋。
然後,我地就爭先恐後,即刻食咗第一層的魚糕花膠串~

第二層就是海蝦,扇貝同鮑魚,全部都食得出好新鮮~

之後,就是龍蝦!! 不過我地食得太心急,好似有小小唔夠熟。

食到一半,海鮮餅姍姍來遲。
味道好一般,甚至係唔熱T︿T

之後好快我地就好快食完d野,其實係唔夠飽。
但是佢地仲有出面的自助bar,又有得加錢免費任飲野飲~
自助bar都幾多野食,有各式韓國小菜,魚糕,沙律同甜品

但係,自助區的部分比想象中多野食,不過不失~
2019-10-26
$350 (Dinner)