2017-07-25 559 views
裝修得意👍🏻懷舊又可以呃like!最緊要食物都好味!$138招牌「李滷味」真心貴😬不過好味(份量都好多嘅)水準絕對在肥姐之上!高級版「肥姐」,用西班牙八爪魚wor~  係幾好味嘅,夠入味!仲有腎、豬耳。真心好食過肥姐!但價錢⋯  拿拿拿~  中環食好野係咁㗎啦!唔想企係街食到呢咁hea就要付出多dd架啦食咗set lunch 蟹餐&金錢餐,餐份量好足好飽,女子食唔晒跟set  lunch嘅前菜,雞肉北京填鴨醬包,雞好滑、夠醬、配料啱啱好👍🏻朋友說蟹餐好好味,多蟹肉🦀多蝦🦐炒飯夠乾身我食金錢餐,咖喱牛筋牛腩牛脷脷👍🏻夠諗唔肥!正!最尾仲有分子呃like凍豆花!服務都好好,店員好醒目,會主動攞小碟子比你share dishes👍🏻讚!仲會介紹講解餐廳推介(而不覺得hard sell)
裝修得意👍🏻懷舊又可以呃like!最緊要食物都好味!
朋友說蟹餐好好味,多蟹肉🦀多蝦🦐炒飯夠乾身
我食金錢餐,咖喱牛筋牛腩牛脷脷👍🏻夠諗唔肥!正!
最尾仲有分子呃like凍豆花!
李滷味
好味包包
蟹餐
Set  lunch  甜品
金錢餐
2017-07-25
$235 (Lunch)
李滷味
好味包包