2020-06-25
之前黎過幾次,每次都係掛住食,忘記影相。今次提自己一定要影左相先好食。因為我很喜歡這店的味道,所以要支持一下。熱一熱都要出去食一下。每次黎親都要等大概半個鐘頭先入座,不過星期六日等位是常識吧。本來想食有好多菇個包,但最後揀咗第一次黎已好想食嘅豬肉絲包 - 美式手撕豬肉配具果美式手撕豬肉配具果有撕到勁幼的豬肉絲, 酸甜的青蘋果絲,有兩片佢嘅脆片,一大堆的新鮮沙律菜,當然還有具果。片脆片我覺得係煎過嘅芝士,但味道又有點似豬肉紙,其實不是太脆的。我把豬肉絲蘋果絲平均咁鋪向具果上面,然後先慢慢切黎品嘗!超級無敵正,啱晒我呢個重口味人🤤馬鈴薯團另外仲叫左個馬鈴薯團,呢個味道就無咁濃,咁晒唔喜歡重口味人士。望落去細細店,但啲粉團粒粒都好實在,所以係會另你好滿足。Tonic bomb我仲試左杯新野,從未試過飲的Tonic bomb 。俾佢個名吸引左,又無奶,又冰涼,就叫左黎試。果然無揀錯,好fresh又好飲。杯內粒大大圓look look的冰,飲晒佢都仲未溶晒。呢杯野真係最另我驚喜。由賣相到味道我都係超級滿意!真的不錯。下次再黎一定會再飲!
美式手撕豬肉配具果
馬鈴薯團